VN Kanade

Končno smo spet videli dobro, staro formulo, polno akcije in preobratov. Po letu in pol sem dirko znova gledal v celoti in še dobro, da sem jo. Takih dirk si vsi želimo.

Najprej vse pohvale Hamiltonu, upam, da bo prvak. Seveda se je odlično izkazal tudi Heidfeld, že na kvalifikacijah. Ampak dirkač tekme pa je zagoto Wurz, saj se je z odlično taktiko in vožnjo prebil do tretjega mesta. Navdušen pa sem tudi nad mojim favoritom Satom, ko je na koncu lepo prehitel Alonsa in tako Super Aguriju priskrbel kar tri točke. Več, kot so jih imeli v celi lanski sezoni.

No, sama dirka je bila zanimiva do zadnjega kroga. Najprej zanimiva linija Alonsa v prvem ovinku in to štirikrat, potem izleti v steno, črna zastava za Masso in Fisichelo, skupinski obrat ene Toyote in še enega v prvem ovinku… vse pa je seveda zasenčila nesreča Kubice. Izgledala je res grozno, sploh ko je obstal negiben na boku. Ampak na srečo si je le zvil gleženj.

V glavnem res dobra dirka po dolgem času in upam na še več takih.

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev

 1. don22bracic, 11.06.2007 ob 17:53

  res odlična tekma. Res upam, da bo še več takih tekem, ker to je bilo odlično.
  Wurz je z 19. štartnim mestom prišel do tretjega mesta :)
  Tudi jaz upam, da bo Hemilton prvak, ker bi si res zaslužli.

  Sem navijač Alonsa in upam, da bo drugi, če ne prvi :)

  lp

 2. Kašpar, 11.06.2007 ob 18:19
  Kašpar

  Super tekma. Hamilton je car, le zakaj dirka za McLarn. Massa me je zadnje čase že ene prarkrat razočaral, sicer navijam zanj. Bom pa tut na Hamiltona začel stavit.

  Kar je bilo pred 2007: Samo da ni Šumi, bo po 2007: Samo da ni Alonso.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !